Tietoa meistä

Lempistön Tila sijaitsee Karkkilassa, kauniissa Vaskijärven kylässä. Maalaisromantiikkaa huokuva ympäristö, metsäpolut ja viimeistään saunan lämpö antaa mielen ja kehon rentoutua ja nauttia hetkestä.

Vuokraamme käyttöösi saunatiloja ja paljun. Saunan parvelle mahtuu kerralla 5-7 henkilöä kuin myös paljuun. Jaksottamalla saunan ja paljun voit saapua isommallakin porukalla. Saunatiloihin kuuluu myös saunakamari. Saunakamarissa takka ja tv, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja ruokailuvälineet. Saunakamarista löydät myös pyyhkeet ja laudeliinat. Saunan ja kamarin välikössä kesäkeittiö kaasugrillillä jota voit myös käyttää.


Majoitu vanhaan aittaan


Lempistön tilalla sijaitsee vanha aitta-rakennus. Rakennus on nyt kunnostettu majoituskäyttöön. Aitasta löytyy neljä kahden hengen huonetta joihin on mahdollista saada myös lisävuode. Aitassa ei ole lämmitystä joten tilat ovat käytössä vain kesäisin. Majoittujien wc- ja pesutilat löytyvät saunarakennuksesta, aamiainen kuuluu hintaan ja se tarjoillaan päärakennuksessa. Majoittujat voivat käyttää myös saunan väliköstä löytyvää kaasugrilliä ja toki emäntä laittaa pientä iltapalaa tilauksesta. Lisäpalveluna voit tilata saunan ja paljun lämpimäksi ;)

Huoneet

Herrasväki, parivuode, mahdollisuus lisävuoteeseen
Herrasväki, parivuode, mahdollisuus lisävuoteeseen
Piika, kaksi erillistä vuodetta, mahdollisuus lisävuoteeseen
Piika, kaksi erillistä vuodetta, mahdollisuus lisävuoteeseen

Seuraavat kuvat tulossa pian ;)